bigtuna objavljeno: 8. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 8. studeni 2011. poštovanje svima,dobia sam kaznu od 5150kn.za glisiranje u luci,kriv sam,dali da se žalim jer su mi mogli i manje odrezat kaznu,ali su mogli po zakonu i veću pa me strah ako se žalim da mi ne povečaju,šta da radim,hvala svima koji mogu pomoć Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 8. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2011. Napišite prigovor u kojem jasno i nedvosmisleno priznavate prekršaj, molite sud manju novčanu kaznu i priložite platnu listu i potvrdu iz porezne o imovinskom stanju. Ako niste tajkun ili stari znalac pomorske policije sud će vam umanjiti kaznu. Kazne iz prekršajnih naloga sud nema nema pravo povećavati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bigtuna odgovoreno: 8. studeni 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2011. nisam kažnjavan,inače sam drag. domovinskog rata i imam ptsp a primanja 4000,možda da i to navedem,svejedno zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.