onibaku objavljeno: 11. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 11. studeni 2011. Dakle ovako : Imam jedan stariji motocikl već nekoliko godina i želim ga obnoviti da ponovo bude legalan za vožnju prometnicama . Problem je u papirologiji, motocikl je uvezen u hrvatsku iz njemačke ali nikada nije bio registriran u lijepoj našoj jer je korišten za vožnju po zabačenim cesticama hrvatskog zagorja gdje to prijašnjem vlasniku nije predstavljalo neki bitan faktor . Da stvar bude gora motocikl je imao svu svoju originalnu njemačku dokumentaciju ali uslijed toga što već dvije godine stoji u garaži i restaurira se mislim da su svi ti papiri završili u smeću zbog nepažnje onih koji su pravili reda . Znači sad na kraju balade imam motocikl koji nema nikakve hrvatske papire, nema niti svoje njemače originalne i nemam informaciju o tome dali je uopće bio carinjen prilikom uvoza . Molio bih vas da mi savjetujete kako da ovo riješim da sve bude legalno , nije mi uopće bitno koliko je kompliciran i dugotrajan proces samo da sve bude kako treba na kraju. Zahvaljujem se unaprijed i ispričavam ako pitanje nije u ispravnoj kategoriji prava . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 13. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 13. studeni 2011. Radi se o pitanju vlasništva, stoga temu premještam iz prometnog foruma u pripadajući forum u kojem se piše o vlasničkim sporovima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.