Milan89 objavljeno: 13. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 13. studeni 2011. Poštovani, dogodio se jedan incident i jedna osoba mi je prijetila ubojstvom i osvetom i to sam sve prijavio policiji. Naime, nisam bio u mogućnosti doći na sud i postupak progona protiv te osobe je završen! Može li okrivljenik sada pokrenuti nekakav postupak protiv mene? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milan89 odgovoreno: 24. studeni 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 24. studeni 2011. Dali mi možete odgovoriti? HITNO JE Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Draganec odgovoreno: 24. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 24. studeni 2011. Milan89 je napisao: Poštovani, dogodio se jedan incident i jedna osoba mi je prijetila ubojstvom i osvetom i to sam sve prijavio policiji. Naime, nisam bio u mogućnosti doći na sud i postupak progona protiv te osobe je završen! Može li okrivljenik sada pokrenuti nekakav postupak protiv mene? Osobnog sam mišljenja da se radi o Zakonu o kaznenom postupku i Kaznenom zakonu. Pročitajte si i nađite se u svom pitanju. Znači tko kome prijeti da če ga ubiti.... itd, prijetnja... određenim sredstvom, oružjem, oruđem....itd. Što se tiče suda. Stoji u Zakonu,a i u pozivu sigurno je pisalo da ukoliko se ne odazovete na sud kao npr.tužitelj,tuženik, svijedok da će sud obustaviti postupak ili će te biti prisilno dovedeni od strane OSO, ili ili ili.../ što se tiče svjedočenja, zna se kako i kome/ ima toga koliko hočete. Sud nije ničija spr...... i mislim da su postupili i odrezali od prve. Ako nite bili u mogučnosti doći na ročište u zakazano vrijeme po pozivu, bili ste dužni izvjestiti sud o istom, normalno i razlog, po mogučnosti i neke popratne dokumentacije o nedolasku. Okrivljenik: ne znam, mislim da bi mogao podnijeti tužbu protiv Vas zbog laži,izjavljivanja neistinitog sadržaja npr.itd... Ima još ali čitajte i to je to. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.