anonimno objavljeno: 19. travanj 2006. objavljeno: 19. travanj 2006. U NN od 15.02. je izasao natjecaj za vjezbenike u Zupanijskom drzavnom odvjetnistvu u Zagrebu. Ja sam se na isti javila, medjutim do danas me nisu pozvali na razgovor pa me zanima: DA LI JE NETKO POZVAN NA TAJ RAZGOVOR, TJ. DA LI JE TO VEC OBAVLJENO PA ME NISU ZVALI ILI SE NI DRUGIMA JOS NISU JAVILI PA DA I DALJE CEKAM??? Hvala! Citiraj
anonimno odgovoreno: 19. travanj 2006. Autor odgovoreno: 19. travanj 2006. Preporučujem ti da čekaš, ja sam se prijavila na natječaj za MP u 11mj. a zvali su me u 2mj na razgovor.. Citiraj
anonimno odgovoreno: 20. travanj 2006. Autor odgovoreno: 20. travanj 2006. I ja sam se natjecao i jučer (19.04.2006.) sam dobio poziv da dođem na razgovor u utorak 25.04. Vjerujem da si i ti već dobila taj poziv. Pozdrav! Citiraj
anonimno odgovoreno: 21. travanj 2006. Autor odgovoreno: 21. travanj 2006. Hej! Puno hvala za informaciju! I ja sam dobila poziv za 25.4. tako da se vidimo... Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.