svea objavljeno: 14. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 14. studeni 2011. Ovako, sestra mi je dobila pripravnički u jednoj javnoj ustanovi i počinje raditi sljedeći tjedan, a danas bila kod liječnika i potvrđena joj je trudnoća! Da li će joj od trenutka kad bude išla na porodiljnji a planira ići 45 dana prije termina ako naravno Bogu hvala sve bude teklo dobro prestati teći pripravnički staž i ići samo radni staž? da li se u tom slučaju znači pripravnički nastavlja trenutkom povratka s porodiljnog ili joj se i porodiljni uračunava u pripravnički? MOLIM odgovor jer je sva u panici, hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Danijela86 odgovoreno: 14. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 14. studeni 2011. Ja nisam 100 posto sigurna, ali mislim da joj za vrijeme porodiljnog ne teče pripravnički staž, već samo radni staž..a kad se vrati, normalno nastavlja kao pripravnik..u svakom slučaju nema što paničariti, neka uživa u blaženom stanju, a pripravnički će se malo rascjepati i doobroo =) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
svea odgovoreno: 15. studeni 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2011. Da i ja mislim da bi to tako trebalo biti, ali nisam sigurna zato sam mislila da ima netko tko 100% zna kakva je procedura u takvim slučajevima... jer, nije rijetkost da se potrefi trudnoća s pripravničkim. Danijela, u svakom slučaju hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Danijela86 odgovoreno: 16. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 16. studeni 2011. Molim =) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
evellin odgovoreno: 7. prosinac 2011. Dijeli odgovoreno: 7. prosinac 2011. Ako još pratite temu, odgovorit cu vam: Pripravnički staž se nastavlja po završetku rodiljnog dopusta za onoliko vremena kojiko je osoba bila na (po)rodiljnom dopustu, o čemu će dobiti rješenje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.