gigibufon objavljeno: 14. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 14. studeni 2011. za martinje zaustavila me policija (ne u redovnoj kontroli prometa već me na praznom kolniku isključila iz prometa 1:30 sati) kažu da sam se krivo prestrojio i time ugrozio upravo njihov automobil. nakon podvrgavanja alkotestu izmjereno mi je 1,20 promila alkohola u krvi. kazna 2000 kn i 9 mj bez voz. dozvole. koje su mi pravne mogućnosti snižavanja kazne ili smanjenja zabrane upravljanja motornim vozilom? hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 15. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2011. Pisati prigovor u kojem priznati prekršaj, a tražiti manju kaznu. Novčani dio se umanjuje dokazom o prihodima, platnom listom i potvrdom iz porezne o imovinskom stanju. Zabranu određuje sud ovisno o vašom ranijom kažnjavanošću, a može i uvjetna zaštitna mjera za profesionalne vozače koji svoj status dokazuju ugovorom o radu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gigibufon odgovoreno: 16. studeni 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 16. studeni 2011. hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
igla91 odgovoreno: 17. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 17. studeni 2011. Da li i u prekršajnoj praksi postoji rehabilitacijski rok, tj. da se nakon nekog perioda bez prekršaja ,osoba smatra nekažnjavanom? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 17. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 17. studeni 2011. Rehabilitacija nastupa nakon proteka roka od 3 godine nakon plaćene kazne, izdržane zatvorske kazne ili isteka roka uvjetne kazne. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.