donquijote objavljeno: 15. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 15. studeni 2011. Opunomoćio sam moju kćer da izađe na ročište umjesto mene (iz razloga poslovne spriječenosti) i vlastoručno joj napisao punomoć koju je sutkinja odbila uz obrazloženje da nema nikakvih dokaza da se radi o mojoj kćeri? Informacije o praničnom postupku prikupljam sa web-a pa tako sam došao i do ove o opunomoćenicima http://www.tszg.hr/cro/TSZG/Djelokrug-Suda/Parnica/Vodic-kroz-parnicni-postupak/Punomocnici Koliko sam primijetion na toj web stranici nigdje ne stoji da je punomoć potrebno ovjeriti kod janvog bilježnika niti prilagati ikakve dokaze o srodstvu i slično. Ako se ne varam kod davanja punomoći odvjetniku nije potrebno naprviti ništa više nego jendnostavno potpisati punomoć? Upravo je to moje iduće pitanje: da li je sutkinja imala pravo odbiti moju kćer da me zastupa pred sudom, ako sam ja u punomoći naveo da je ta osoba moja kćer i dao joj ovlasti zastupanja pred sudom? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 15. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2011. Istu temu ste otvorili u dva podforuma. Jedna je obrisana. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.