marjano objavljeno: 15. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 15. studeni 2011. Tek nedavno sam saznao da mi je djed ostavio oporuku.On mi je to i obecao ali mi je familja uvjek govorila da nikakva oporuka ne postoi. U familji imam jos jednu osobu sa istim imenom pa tako sam po kontroliranju spisa primjetio da je rjesenje poslato preporucenom postom na moje ime.na zalost kriva osoba se domogla rjesenja a posto je ta osoba (imenjak)puno staria od mene postalo je nemoguce izvrsit uknjizbu na djedovo vlasnistvo.kad sam kontrolirao spise primjetio sam da zapisi i rocista ne postoje 1987 a imam dvije pozivnice za rocista pa i to da je rjesenje poslato 15-9 87. U spisu postoje zapisi i rocista oko nuznog dijela 1988g.pa i rjesenje 10-4.88 U katastru sam na osobnoj dobio bas vlasnistvo sto mi je djed i obecao.Na zemljisnik traze rjesenje koje ja na zalost nemam. moram navesti i to da do nedavno ja nisam existirao iako sam imao osobnu sve g.kad mi je policija kontrolirala osobnu saznao sam da mi osobna ne vrijedi iako je bila samo 1g stara. molim za pravnu pomoc Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sisavac odgovoreno: 15. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2011. Jeste li vi osobno (dakle ne vaš imenjak nego vi)navedeni na rješenju o nasljeđivanju kao nasljednik ili niste????? Nije bitno tko je umjesto vas primio rješenje; ako je na rješenju navedeno vaše ime, srodstvo s ostaviteljem,vaša adresa stanovanja i datum rođenja, ne bi trebalo biti zabune oko toga da se vas uknjiži, ali to rješenje je trebalo doći na zk odjel suda još 1988.g. U tomeje možda problem: iako ste vi navedeni s vašim točnim podacima, možda zk odjel suda nije zaprimio rješenje pa zato niste niti uknjiženi kao vlasnik tada. napišite nam to, pa ćemo vas dalje upućivati kako da postupite Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marjano odgovoreno: 15. studeni 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2011. imam izvadak da me republicki sekretarijat trazio pa i predsjednik suda nekoliko puta.sud je znao za ista imena u familji pa je razlikovao imena u zagrade kao na primjer mirko(mirkec) a za mene mirko.U javnoj oporuci je sigurno zabiljezeno jasno moj dan rodjenja.Moj djed je isto tako bio veoma skolovan i do svoje smrti je bio psikicki zdrav. U spisu sam pronasao i false podatke prepariranje brojeva to jest od slova 2 na 3.time je i zapisnik broj 3 nestao. na zalost ima mnogo nejasnih i falsih potpisa ali sto je veoma lako dokazati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sisavac odgovoreno: 15. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2011. Molim, jasno odgovorite jeste li vi navedeni na RJEŠENJU o nasljeđivanju, da li pišu vaši točni podaci Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marjano odgovoreno: 15. studeni 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2011. imam zabiljesku na sudu da je rjesenje o nasljedjivanju poslato 15-9-87.U spisu tog rjesenja nema pa time ne mogu dokazat da je tu upisano moje ime. znam da je odmah poslje tog rjesenja poceo novi proces 1/4 dijela na 4 dijela.tu nisam upisan ja.to rijesenje i zapis postoji.uredno opisano ali samo na 1/4 dijela.ostalo 3/4 je nemoguce upisivanje bez pravog rjesenja od 87g. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.