vec objavljeno: 19. travanj 2006. Dijeli objavljeno: 19. travanj 2006. e ljudi bokić,zanima me da li bi mi mogao neko reći rezliku izmedu posijeda i vlasnistva i definicije...ne mogu nigdje naći pa bi bio zahvalan za sve sto mi mozete dati hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pravnica75 odgovoreno: 19. travanj 2006. Dijeli odgovoreno: 19. travanj 2006. KOliko ja znam,te definicije i ostale pojmove vezane uz to, možeš pronaći u udžbeniku iz Stvarnog prava(ne mogu se sjetiti autora), kojeg koriste studenti na pravu i ostali.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vec odgovoreno: 19. travanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 19. travanj 2006. hvala puno pomoglo mi je ..stvarno pravo...jedan link do drugog pa narodne novine i naso...hvala puno ćao Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.