12drazen objavljeno: 17. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 17. studeni 2011. Poštovani, Ukratko da opišem svoj slučaj. Do 13.9.2011.radio sam na određeno radno vrijeme u !!!!!.Nisu mi produžili ugovor,našao sam jako brzo posao u !!!!!. počeo sam raditi od 4.10.2011.do danas u jednoj stolarskoj firmi. Poslodavac me nije htio prijaviti do danjašnjeg dana. Nemam socijalno i zdrastveno.Zašto jer sam našao novi posao i poslodavac je obečao odmah prijaviti. Naželost nije,i nemogu raditi dalje na crno i bez zdrastvenog osiguranja. Ja Vas molim dali mi se isplati slučaj prijaviti državnom inspektoratu i predment dati odvjetničkom uredu. Dali imam pravo na kakva novčana sretstva od poslodacvca koji me zavlačio na crno sve do danas. Molim Vas od ovih problema imam velike glavobolje a nemogu kod doktora,zbog zdrastvenog kojeg nemam. Molim vas da mi hitno odgovorite šta da radim dalje. Želim raditi i onda me ovako izigra poslodavac. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.