123456kiki objavljeno: 17. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 17. studeni 2011. e ovako sutra kada dodjem na posao morat cu prihvatiti novo radno mjesto skladistar. trenutacno imam ugovor za prodavaca na neodredjeno vrijeme skladistar je dao otkaz i sada je to mjesto prazno i mene poslodavac gura na to mjesto koje ja nezelim prihvatit s time da je primljen novi radnik na mjesto prodavaca koji je vec poceo raditi sto se desava ako ja nezelim prihvatiti novo radno mjesto kakva su moja prava.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
komi odgovoreno: 24. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 24. studeni 2011. Poštovani, da bi radio na drugom mjestu moraju ti otkazati postojeći ugovor i ponuditi novi sa radnim mjestom skladištar,(u tom otkazu postojećeg ugovora će pisati koliki je otkazni rok i zbog čega ti otkazuju postojeći ugovor) te ukoliko u roku 8 dana ne prihvatiš mjesto skladištara,ne potpišeš novi ugovor, onda ti mogu dati samo tehnološki višak a ako se slažeš sa otkazom kao višak nemoj potpisivati novi ugovor za skladištara. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
shadow001 odgovoreno: 23. prosinac 2011. Dijeli odgovoreno: 23. prosinac 2011. Poštovanje, vezujem se na prethodni mail jer sam u sličnoj situaciji. Radim kao trgovac te mi se sprema premještaj na novo radno mjesto unutar već postojeće firme. Problem je u tome što ja zbog zdravstvenih razloga nisam u mogućnosti prihvatiti novo radno mjesto. U prethodnom mailu je navedeno da je rok od 8 dana unutar kojeg se je potrebno izjasniti da li prihvaćam ili ne prihvaćam novo radno mjesto. Da li i u tom slučaju vrijedi rok od osam dana unutar kojeg moram izvjestiti poslodavca da imam zdravstvene probleme te da nisam u mogućnosti biti na novom radnom mjestu? Da li je rok definiran Zakonom o radu? Koji je postupak u slučaju kada nisam u mogućnosti prihvatiti novo radno mjesto zbog zdravstvenih razloga? Pretpostavljam da bi me u tom slučaju poslodavac trebao uputiti specijalisti medicine rada, te ovisno o njegovu mišljenju prihvatiti ili odbiti moju zamolbu prema poslodavcu. Da li u slučaju negativnog odgovora od strane specijaliste medicine rada, imam pravo na pismeno obrazloženje poslodavca? Unaprijed zahvaljujem na odogovorima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
123456kiki odgovoreno: 24. travanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2012. shadow001 je napisao: Poštovanje, vezujem se na prethodni mail jer sam u sličnoj situaciji. Radim kao trgovac te mi se sprema premještaj na novo radno mjesto unutar već postojeće firme. Problem je u tome što ja zbog zdravstvenih razloga nisam u mogućnosti prihvatiti novo radno mjesto. U prethodnom mailu je navedeno da je rok od 8 dana unutar kojeg se je potrebno izjasniti da li prihvaćam ili ne prihvaćam novo radno mjesto. Da li i u tom slučaju vrijedi rok od osam dana unutar kojeg moram izvjestiti poslodavca da imam zdravstvene probleme te da nisam u mogućnosti biti na novom radnom mjestu? Da li je rok definiran Zakonom o radu? Koji je postupak u slučaju kada nisam u mogućnosti prihvatiti novo radno mjesto zbog zdravstvenih razloga? Pretpostavljam da bi me u tom slučaju poslodavac trebao uputiti specijalisti medicine rada, te ovisno o njegovu mišljenju prihvatiti ili odbiti moju zamolbu prema poslodavcu. Da li u slučaju negativnog odgovora od strane specijaliste medicine rada, imam pravo na pismeno obrazloženje poslodavca? Unaprijed zahvaljujem na odogovorima. hvala na odgovoru. novonastala situacija stari ugovor prodavača a rad kao skladištar, što sada? ako odbijem dal me mogu samo tako rješiti dati otkaz i doviđenja Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.