sokratus objavljeno: 23. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 23. studeni 2011. Direktorica poduzeca u kojem radim mi nudi drugi ugovor o radu jer sam na sadasnjem radnom mjestu postao tehnoloski visak. sa novim ugovorom isla bi i manja placa. dali sam duzan potpisati taj ugovor ili mi po zakonu ona nesmije smanjivati placu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
komi odgovoreno: 24. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 24. studeni 2011. Ona Vam ne smanjuje plaću to je sigurno plaća tog radnog mjesta za koje ste dobili ugovor a ako ne potpišete onda ste teh. višak,ako potpišete novi ugovor onda možete na sud i tražiti tužbom,ako smatrate da to nije plaća tog novog radnog mjesta i dali ste uopće tehn. višak. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marko46 odgovoreno: 12. prosinac 2011. Dijeli odgovoreno: 12. prosinac 2011. pa da li po tome vas mogu držati sa fakultetom na mjestu nk radnika bez škole i nepriznati vam vaš koeficijent sa faxom a drugu osobu bez škole plaćati kao da ima fax i vi kopate zanjega pa čemu onda škola!? ima li kakav zakon koji to regulira!? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.