Mario1969 objavljeno: 24. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 24. studeni 2011. odvjetnik je legao na mirovinu samo jednog ovršenika za svoje usluge u sudskom sporu koji smo mi izgubili,on je zastupao stranku koja je dobila spor i ja to ne opovrgavam ali nas je dvoica bilo tuženo i ti troškoi su 9975kn koji su cjelokupno putem ovrhe sjeli na moju mirovinu a drugom ovršeniku ništa jer on navodno nije zaposlen.od tog odvjetnika nismo dobili ni račun niti ništa drugo osim rješenja o ovrsi.dali je to pravno u redu i gdje se obratiti. u sudskom rješenju piše da troškove podmirujemo dvojica a ne samo ja.molim pomoć Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 6. prosinac 2011. Dijeli odgovoreno: 6. prosinac 2011. ako ste bili solidarni dužnici, mogao je birati od koga će se namiriti. Vas je vjerojatno izabrao jer imate primanja Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.