Jump to content

djeljenje police životnog osiguranja nakon razvoda

zofica

Preporučene objave

Pozdrav, prvi puta sam tu i ako možete objasnite mi i pomognite.

Prije 14,g.sklopila sam policu životnog osiguranja JA kao ougovaratelj osiguranja i ona koja plača premije, a korisnik BIVŠI suprug. S obzirom da smo se 2007 sporazumno rastali(mada je bio u pitanju alkohol i nasilje sa njegove strane) ja sam još nastavila oko rvije godine plačati premije sa nadom da će se on OTRIJEZNITI i da ćemo zajedno nastaviti. Nada i alkohol ne idu zajedno!. Usput samnom su ostala živjeti i djeca pred zavšetkom srednje škole. Kad sam vidjela da on sve dalje pije i u biti propada prestala sam plačati premije, a on kako sve potroši do zadnjeg dinara sjetio se te police i sada sudskim putem traži najprije sve , a sada pola. Policu sam prošle godine raskinula i sredstva podignula da se nađju djeci i da im otac ne padne na teret za koji dan.

On moj bivši suprug sada želi pola vrijednosti, a znam i djeca znaju da bi to potrošio na piće i čašćenje svojih "prijatelja" u roku deset dana.

Moje pitanje je da li mu ja moram dati polovicu vrijednosti(ja sam plačala i moje je ime na uplatnicama) i da li to ide u bračnu stečevinu i djeli se pola( bili smo u braku veći dio uplačivanja).Hvala na odgovoru..

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija