vilar objavljeno: 24. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 24. studeni 2011. Poštovani, Državna uprava u kojoj sam zaposlena nije mi isplatila jubilarnu nagradu za 35 godina službe u državnoj upravi. Zamolbu sam uputila u veljači ove godine - kada sam navršila 35 godina radnog staža. Pisanog odgovora nema. Usmeni odgovor glasi da prva (1.*) ustanova u kojoj sam radila ne spada u državnu upravu. 1.* Republički SIZ kulture - 12.01.1976-31.12.1990. 2. Jedno srodno ministarstvo-01.01.1991-do danas. Neologično je to što sam dobila jubilarne nagrade za - 25 godina državne službe - 2001. godine i za - 30 godina državne službe - 2006. godine. Nikakvi propisi i zakoni se nisu od 2006 do danas promijenili. Molim savjet što bih dalje trebala poduzeti s poštovanjem Vilar Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
burn odgovoreno: 25. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 25. studeni 2011. Ako ste uputili zahtjev za isplatom a nisu Vam isplatili, obratite se sindikatu koji će za Vas pokrenuti sudski postupak za isplatom ili ako niste član sindikata, odite odvjetniku. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vilar odgovoreno: 25. studeni 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 25. studeni 2011. Zahvaljujem na odgovoru, no član sindikata nisam jer su mi prihodi mali pa ne mogu plaćati a što se tiče odvjetnika, država rijetko kada gubi sporove i moglo bi mi se dogoditi da na koncu izgubim i platim cjelokupni trošak. No još jednom hvala, - da li možda postoji propis koji govori u kom roku mi je poslodavac dužan pisanim putem navesti razloge zbog kojih ne mogu dobiti jubilarnu nagradu? Vilar Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.