gorann123 objavljeno: 27. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 27. studeni 2011. postovanje, molio bih za jedan jednostavan odgovor, tereti me se da sam godine 2000. pocinio kazneno djelo razbojnistva, cl.218 st.1 (kazna od 1 do 10 god,). 2001. god pocelo je sudjenje kod istraznog suca pa kasnije na zupanijskom sudu pa na opcinskom. sudjenje traje jos i dan danas, evo ulazimo vec u 11. godinu sudjenja. napominjem da nikada nisam odgodio ili izbjegao rociste, vec je stvar samo sporosti sudstva. konkretno me interesira sta je s zastarama? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gorann123 odgovoreno: 2. prosinac 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 2. prosinac 2011. Ne mogu vjerovati, portal za pravnike a na dva pitanja vec nema odgovora. Pa zar bas nitko ne zna odgovore? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.