ivonal objavljeno: 28. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 28. studeni 2011. Poštovanje, radim u privatnoj firmi koja je pred stečajem,a poslodavac mi nije isplatio plaće za 8., 9., 10., a sad već i 11. mjesec. Rečeno nam je da dvije plaće ćemo možda i dobiti, a dvije nikada. Moram naglasiti, ako firma ode u stečaj, nemamo nikakve stečajne mase iz čega se možemo naplatiti, a račun firme je naravno, blokiran već mjesecima. Molim Vas za savjet, da li da i dalje čekam, ili da dam izvanredan otkaz zbog povrede ugovora o radu, tj. zbog neisplate plaća? Ako ja dam izvanredan otrkaz da li imam sva prava na burzi, na naknadu? Da li postoji ikakva šansa da dobijem svoje plaće? Ili ih mogu zaboraviti? Kako je ova firma u kojoj radim firma kćer, da li se mogu naplatiti od matične firme, tj. ako se njima odblokira račun? Hvala. Lp, Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
komi odgovoreno: 3. prosinac 2011. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2011. Vi i sada nemožete dobiti isplatu plaće ako je blokada to se radi na neki lijevi način,možda je bolje sa izvanr. na burzu.Nema veze majka kći svaka je tvrtka za sebe,tako da tu nema puno nade za plaće,naravno ako je pred stečajem ispitajte sve dobro. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.