shija objavljeno: 28. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 28. studeni 2011. Pozdrav, Bio sam zaposlen na određeno vrijeme (3 mjeseca) u jednoj tvrtki u vlasništvu Grada. Nakon isteka ugovora, potpisao sam novi ugovor opet na određeno vrijeme (još jednom na 3 mjeseca) jer neki poslovi nisu bili dovršeni. Sada ističe taj ugovor, sve je dovršeno i ugovor se neće obnavljati. Znači radio sam kod tog poslodavca u kontinuitetu 6 mjeseci. Imam li pravo na godišnji odmor prije isteka ugovora, koliko dana i kako se to onda sređuje (da li se ugovor produžuje na taj period ili što?) U ugovoru o radu ne stoji ništa o godišnjem, a nisam siguran da uopće imaju neki kolektivni ugovor (jer tvrtka ima jako mali broj zaposlenih). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
komi odgovoreno: 3. prosinac 2011. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2011. Prije isteka ugovora nećete imati 6mj,tako da ništa od toga. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.