Slump objavljeno: 29. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 29. studeni 2011. Poštovani! Kao prvo isprike ukolike sam ovaj post postavio na pogrešno mjesto. Moj slučaj: Prošle sam akademske godine završio preddiplomski studij na jednom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, i to bez plaćanja (uz potporu Ministarstva) i položivši sve u roku. Ove sam godine upisao diplomski studij na istom fakultetu, ali na drugom smjeru, isto redovno uz potporu Ministarstva. Predstojnik zavoda za novoupisani smjer je odredio dva razlikovna kolegija, koja nose 15 ECTS bodova ukupno. Ta dva razlikovna kolegija moram odslušati i položiti do sljedeće akademske godine. Nakon što ih položim, ECTS bodove neću dobiti (neće mi ulaziti u ukupan zbroj ECTS bodova), niti će mi ocjene ulaziti u ukupan prosjek ocjena. U referadi su mi rekli da moram platiti, recimo cca 1841,52 kn za ta dva razlikovna kolegija kako bih uopće mogao dobiti indeks, potvrde, itd. Ono što mene zanima je na temelju čega oni imaju pravo naplatiti razlikovne kolegije ukoliko sam redovni student uz potporu Ministarstva, odnosno, molim Vas da me usmjerite na relevantne propise koje reguliraju financiranje studenata. Nadam se da odgovor neće biti opći akt Fakulteta. Unaprijed zahvalan i s poštovanjem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.