Jump to content

Krađa, članak 216.

zgtata

Preporučene objave

Bar dan,

prošli tjedan sam dobio poziv za razgovor na policiji. Na pozivu je pisalo, davanje obavjesti o kaznenom djelu iz članka 216. Malo sam na netu dan ranije pogledao o čemu se radi. Pojavio sam se na razgovoru. Ništa konkretno me nisu pitali osim znam li o čemu se radi? Nakon toga iduće pitanje je bilo pristajem li na poligrafsko testiranje? Jedino šta sam saznao je da se navedeno kazneno djelo dogodilo u firmi!!! A nakon toga krenulo se na mene nekakvim pritiscima!?! Nikada do sada nisam za ništa bio optužen niti sam ikada bio optužen niti osumnjičen za išta. Kroz povijest sam bio jedino oštečen (iznuda/kamatarenje). Dakle, šta se tiče konkretnog razloga zašto sam pozvan na davanje obavjesti nemam pojma tko je oštečen? Osoba, firma... Ništa nisam potpisao na odlsaku iz policije. Nisam dobio papir da sam bio kod njih na razgovoru, ništa osim usmene obavjesti kada da dođem na poligraf.

U početku sam pristao na poligraf ali nakon par dana razmišljanja sam na rubu da odustanem od njega. Ne zbog navedenog događaja već zbog nekih drugih stvari kroz prošlost. Jer čuo sam da svašta pitaju na poligrafu! A sama činjenica da bi trebao na poligraf stvara mi užasnu nervozu, neku vrstu straha....

Što mi se može dogoditi ukoliko se ne pojavim na dogovorenom terminu za poligrafsko testiranje? Kakva su moja prava?= Obveze? .....

Unaprijed hvala na komentarima i odgovorima.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija