Jump to content

ostavinska

diana11

Preporučene objave

Evo moj problem,

1998 umro mi je suprug, sa kojim imam dvoje odrasle djece, zivjeli smo u stanu njegovih roditelja, kojeg smo mi uredivali, renovirali, .Nakon smrti supruga djeca i ja smo ostali zivjeti u tom stanu (obiteljska kuca) . taj stan i dalje glasi na mog svekra oca moga supruga.

Moj pokojni suprug takoder ima dvoje brace.

Neki dan je svekar umro.Zanima me sta dalje, tko ce biti pozvan na ostavinsku , znam njegova djeca i supruga, ali muci me da li ce biti pozvana moja djeca, sta im je ciniti, moze se desiti da ih neki clan obitelji zaboravi nae+vesti u ostavinsku, kako da saznam da li su navedeni u ostavinsku, Da li oni na ostavinskoj moraju reci da prihvacaju ostavinsku i uzimaju naskljedstvo koje bi trebao nasljediti njihov ppokojni otac, odnosi u obitelji su prividno dobri, sto mi je ciniti da zastitim interese svoje djece, Djeca su punoljetna

Dijeli na drugim stranicama

Vaša djeca su pozvana na nasljedstvo, i stupaju na mjesto svoga oca.

Provjerite na sudu jeli spis raspoređen u rad nekom bilježniku pa ga nazovite i provjerite jesu li točne adrese za slanje poziva.

Oni na ostavini trebaju dati nasljedničku izjavu da se prihvaćaju nasljedstva koje im po zakonu pripada iza pokojnog djeda.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija