Jump to content

Sporazumni razvod i novčana potraživanja

nikson31

Preporučene objave

Molim brzi odgovor

supruga i ja se želimo sporazumno razvesti (ona živi u Njemačkoj, a ja u HR), vjenčali smo se u HR. Kako to najbrže izvesti?

Supruga je digla kredit od 13500€ da ja zatvorim obrt i otvorim d.O.o. da bih i ja mogao ići u DE, u međuvremenu se predomislila i želi razvod, ne želim otežavati i želim joj dati razvod i vratiti sve novce, ali od tih 13500€ (2000€ sam joj već vratio)morao sam podići dodatnih 3000€ u HR kratkoročnog kredita, jer me sve to koštalo oko 6500€ nepotrebno bačenog novca na promjene tvrtke (kojih ne bi bilo da mi je ranije rekla za razvod), a ja za to nisam kriv! da li je u redu navesti da sam joj dužan 13500 - 2000 - 6500=5000€, a ovi 6500€ joj dajem kao poklon kad budem imao! Ona ne razumije da sam ja izgubio oko 5mj da napravim sve te promjene, zatvaranje, otvaranje i pomirivanje svih obaveza i to je razlog razvoda, isto tako ne razumije da ja kao trenutno mlada tvrka ne mogu dobiti kredit ni od 10000€ da joj vratim. ja samo želim da sve brzo prođe i da pravda bude obostrana, a da bas ne ispadnem ni ja zadnja budala.

Napomena! d.O.o sam otvarao radi toga da ne moram biti prijavljen kao kod obrta, te da d.O.o. vraća ratu kredita.

te zaposlio radnika (bez kojeg sam mogao), o tom trošku ni neću govoriti.

Hvala unaprijed

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija