Zrmanja objavljeno: 1. prosinac 2011. Dijeli objavljeno: 1. prosinac 2011. Naime,ja sam zaštićeni najmoprimac i imam dogovor s vlasnikom stana da se stan stavi na prodaju te da on dobije određeni postotak.Međutim kada bih stavila stan na prodaju prekomplicirano izgleda kupcu.Stan nema tereta na sebi već samo uredno vlasnike upisane(tek smo dokazali svoj status).Vlasnici su Slovenci a stan je u Splitu.Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
felixx odgovoreno: 1. prosinac 2011. Dijeli odgovoreno: 1. prosinac 2011. Zrmanja je napisao: Naime,ja sam zaštićeni najmoprimac i imam dogovor s vlasnikom stana da se stan stavi na prodaju te da on dobije određeni postotak.Međutim kada bih stavila stan na prodaju prekomplicirano izgleda kupcu.Stan nema tereta na sebi već samo uredno vlasnike upisane(tek smo dokazali svoj status).Vlasnici su Slovenci a stan je u Splitu.Hvala. Kako nema tereta? Pa vi kao zaštićeni najmoprimac ste teret. I ne treba vlasniku vaša suglasnost ili dogovor da stan proda. Samo novi vlasnik ima istu obavezu, a vi ista prava u vezi stana. Takav stan sada je u ovoj krizi izuzetno teško prodati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.