ivanhorvat objavljeno: 1. prosinac 2011. Dijeli objavljeno: 1. prosinac 2011. Može li mi netko odgovoriti dali se plaća porez na darovanje kad nekretninu daruje sin ocu i tko plaća.Još me zanima gdje to piše? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 1. prosinac 2011. Dijeli odgovoreno: 1. prosinac 2011. Zakon o porezu na promet nekretnina (Redakcijski pročišćeni tekst, 'Narodne novine', br. 69/97, 153/02) 3. Porezna oslobođenja pri nasljeđivanju, darovanju i drugom stjecanju nekretnina bez naknade Članak 13. Porez na promet nekretnina pri nasljeđivanju, darovanju i drugom stjecanju nekretnina bez naknade ne plaćaju: 1. bračni drug, potomci i preci te posvojenici umrlog ili darovatelja, (roditelji i dijeca su potomci i preci) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
GASTA odgovoreno: 6. prosinac 2011. Dijeli odgovoreno: 6. prosinac 2011. Moje isprike za upadanje na temu! A da li onda otac, u slučaju da se nekretnina proda u roku od tri godine, mora platiti porez? hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.