cadi67 objavljeno: 2. prosinac 2011. Dijeli objavljeno: 2. prosinac 2011. Prije nekoliko mjeseci poslodavac mi je ponudio na potpis bjanko otkaz ugovora o radu, pod uvjetom da će mi dati izvanredni otkaz. Ja sam ga potpisao jer je to bio uvjet da nastavim raditi. Prije nekoliko dana mi je aktiviran isti, da li ga je moguće na neki način osporiti, jer je potpisan praktično pod prisilom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
komi odgovoreno: 2. prosinac 2011. Dijeli odgovoreno: 2. prosinac 2011. Što točno piše u otkazu,jeli izvanredni i zbog kojih razloga ili je samo otkaz gdje ne piše izvanredni,to možeš zaključiti po otkaznom roku. daj više teksta da se može skužiti problem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cadi67 odgovoreno: 2. prosinac 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 2. prosinac 2011. Potpisan je sporazumni otkaz ugovora, nažalost nisam ga dobio da mogu napisati detalje, poslan sam na godišnji i nakon toga sam dobio na kućnu adresu radnu knjižicu i odjave s zdravstva i mirovinskog. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
komi odgovoreno: 2. prosinac 2011. Dijeli odgovoreno: 2. prosinac 2011. U odjavi za mirovinsko to je ona manja kao pola papira, piše razlog prestanka radnog odnosa. A inače moraš imati i svoj primjerak otkaza jher nemožeš se prijaviti na burzu,to moraš tražiti od poslodavca,a najbolje bi bilo da sve prijaviš inspekciji rada za početak. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.