akila objavljeno: 3. prosinac 2011. Dijeli objavljeno: 3. prosinac 2011. U fazi sam izgradnje objekta 12x8 prizemlje + kat. Iznad gornje ploče ide samo red cigle tj 20 cm i na to odmah krov. Znači neće biti uporabljeno u stambene svrhe. Moj projektant tvrdi da se m3 računa i na potkrovlje. Meni to nema nikakve logike, pa vas molim da mi kazete tko je u pravu? hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ude odgovoreno: 3. prosinac 2011. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2011. Poštovana! Vaš projektant je u pravu .Prostor ispod krova smatra se također stambenim i računaju se komunalni i vodni doprinosi po 1m3. Pozdrav ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
akila odgovoreno: 3. prosinac 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2011. ok. hvala! sad imam jos jedno pitanje.. Ako bi umjesto kata uzidala dva metra i stavila kosu ploču kako bi se to računalo? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ude odgovoreno: 4. prosinac 2011. Dijeli odgovoreno: 4. prosinac 2011. Poštovana ! Sve pod krovom kuće smatra se stambenim prostorom i mjeri se u m3 pa se tako i plaćaju doprinosi. Pozdrav ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
akila odgovoreno: 5. prosinac 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 5. prosinac 2011. Hvala Vam na odgovorima! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.