mirkoni1 objavljeno: 3. prosinac 2011. objavljeno: 3. prosinac 2011. Htio bi pitati dali postoji ikakva institucija za pronalaženje (nestalih??) osoba! Prije dom.Rata Živio sam u Borovu Naselju Buđak2 !!! Živio sam sa pokojnom majkom (poginula u ratu kao civil) sa starijom sestrom i sa starijim bratom! Pola godine prije rata moj brat otišo je u crnu goru raditi kod tetka . došo rat i prošo i 98 g. kada sam se vratio iz njemačke našao sam ga u crikvenici i imali smo kontakt do prije četiri godine .kod upita na policij samo su mi rekli daje još uvjek prijavljen na staroj adresi u borovu tj. vukovaru ! Molio bi da mi se pomogne!!! Hvala unaprijed Citiraj
mirkoni1 odgovoreno: 6. prosinac 2011. Autor odgovoreno: 6. prosinac 2011. Nema baš nikagvog savjeta kome se mogu obratit Citiraj
mokronoge odgovoreno: 7. prosinac 2011. odgovoreno: 7. prosinac 2011. Nisam sigurna možete li dobiti takvu informaciju, ali ja bih na vašem mjestu pokušala putem HZMO-a saznati jeli vam brat negdje zaposlen i ako uspijete dobiti tu informaciju, možete ga potražiti na radnom mjestu. Citiraj
Poduzetnica odgovoreno: 8. prosinac 2011. odgovoreno: 8. prosinac 2011. Postovani, Mozda Vam moze pomoci Sluzba trazenja Hrvatskog Crvenog kriza: http://www.hck.hr/?path=hr/static/page/Sto_radimo.Sluzba_trazenja.usluge LP, Citiraj
mirkoni1 odgovoreno: 8. prosinac 2011. Autor odgovoreno: 8. prosinac 2011. pa to je jednostavno savršeno!!!!!!! Hala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.