Alen-RI objavljeno: 5. prosinac 2011. Dijeli objavljeno: 5. prosinac 2011. Poštovani, imam jedan problem a to je da sam se zaposlio u jednoj d.. firmi i potpisao ugovor na određeno vrijeme,nakon mjesec i pol dana firma mi je dala novi ugovor sa većom plačom ali bez anexa tj. nije pisalo da je to anex ugovora. Nakon određenog datuma koji je stajao u UOR-u ja sam prestao raditi radi isteka UOR-u. Naime imao sam dosta prekovremenih sati koji mi nisu isplačeni i sad to moram preko suda tražiti ali me zanima koji se ugovor gleda pošto su obadva praktički valjani jer nema anexa.Plača mi se "isplačivala" po drugom po redu ugovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Alen-RI odgovoreno: 18. siječanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 18. siječanj 2012. Alen-RI je napisao: Poštovani, imam jedan problem a to je da sam se zaposlio u jednoj d.. firmi i potpisao ugovor na određeno vrijeme,nakon mjesec i pol dana firma mi je dala novi ugovor sa većom plačom ali bez anexa tj. nije pisalo da je to anex ugovora. Nakon određenog datuma koji je stajao u UOR-u ja sam prestao raditi radi isteka UOR-u. Naime imao sam dosta prekovremenih sati koji mi nisu isplačeni i sad to moram preko suda tražiti ali me zanima koji se ugovor gleda pošto su obadva praktički valjani jer nema anexa.Plača mi se "isplačivala" po drugom po redu ugovoru. Može li mi netko odgovoriti ako zna odgovor? Hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Striker odgovoreno: 19. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 19. siječanj 2012. Dakle to što tražiš- prekovremeni sati, se gledaju u ovom slučaju po starom ugororu o do trenutka sklapanja novog a odtad po novom ugovoru o radu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.