bokyy objavljeno: 6. prosinac 2011. objavljeno: 6. prosinac 2011. Ja i sestra smo mislili ovaj vikend do slovenije.. Prblem sto je auto na starog, i cuo sam da za to treba imati punomoc jer ne glasi na mene (vozaca).. Jeli to sve istina i dali se kako moze izbjec, jer vec je i previse sto moramo dat i za gorivo i vinjetu Citiraj
penava odgovoreno: 7. prosinac 2011. odgovoreno: 7. prosinac 2011. 99,9 % da vas nitko u Sloveniji neće pitati za to. Ako želite biti 100 % sigurni, postoji punomoć u HAK-u (80 kuna) koju možete napraviti. Citiraj
bokyy odgovoreno: 7. prosinac 2011. Autor odgovoreno: 7. prosinac 2011. A sto ako nas recimo stopa njihova policija? Citiraj
penava odgovoreno: 8. prosinac 2011. odgovoreno: 8. prosinac 2011. Zato i kažem, 99.9 % da nećete imati nikakvih problema, jer vožnja tuđeg vozila nije zabranjena. Eventualni problemi se mogu desiti ako policija iz nekog razloga posumnja da je vozilo ukradeno, ali vjerujem da nema nikakvog razloga za brigu. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.