anton887 objavljeno: 6. prosinac 2011. Dijeli objavljeno: 6. prosinac 2011. lijepo Vas molim za savjet. pauk mi je digao auto pod izlikom da je bio na raskrižju. od zagrebparkinga sam dobio nalog za plaćanje ali bez slika u nalogu. namjeravam im poslati prigovor da to nije raskrižje u kvartu niti ima znak za raskrižje, a i ostavljen je metar prolaza za pješake. Molim Vas mi kažite na što da se sve žalim i koje sve odredbe važe za zagrebparking. da li i ZSCP i Odluka ili samo Odluka? Hvala lijepa Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anton887 odgovoreno: 7. prosinac 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 7. prosinac 2011. digli su mi auto iako je to raskrižje unutar dvorišta od zgrade u kojoj živim gdje se inače plaća parking. da li se mogu pozvati na to da je to površine zgrade i da nije javna cesta, iako se tu naplaćuje parking od zagrebparkinga? HVALA Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
penava odgovoreno: 7. prosinac 2011. Dijeli odgovoreno: 7. prosinac 2011. Da li se 100% sigurni da je zemljište na kojem je izgrađen parking privatno (tj. vlasništvo suvlasnika), najbolje pitajte vašeg predstavnika stanara. Ali, ako se plaća parking onda je to vjerojatno ipak javna površina, sumnjam da bi Grad napravio takav propust. Ako je parking javna površina (a 99,9 % da je), onda na njemu vrijede sve odredbe ZOSPC-a te ste ipak Vi bili u prekšaju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
almaminjo odgovoreno: 7. prosinac 2011. Dijeli odgovoreno: 7. prosinac 2011. upravo tako...ukoliko se radi o prometnici na kojoj se naplačuje parking najvjerovatnije se radi o javnoj površini...ali i da se ne radi o javnoj površini postoji pojam fiktivnog javnog mjesta. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.