iglica objavljeno: 8. prosinac 2011. Dijeli objavljeno: 8. prosinac 2011. Poštovani, odlukom o otkazu ugovora o radu i u OTP obrazcu poslodavac se obvezao da će otpremninu isplatiti u dva jednaka dijela. Prvi dio trebao je biti isplaćen danom prekida radnog odnosa, a drugi dio nakon mjesec dana. Već je došlo vrijeme isplate drugog dijela, međutim do danas mi nije ništa isplaćeno. Zovem ih svaki dan bez uspjeha. Znam da tvrtka ima velika dugovanja i bojim se da im ne sjedne kakva ovrha na žiro račun te da neću biti isplaćena. Molim vas za savjet kojim načinom doći do otpremnine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
iglica odgovoreno: 19. prosinac 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 19. prosinac 2011. Poštovani, žalosna sam što još nisam dobila odgovor. Molim Vas odgovorite mi na koji način da dođem do otpremnine. Hvala unaprijed! :tuzan: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jutro1 odgovoreno: 19. prosinac 2011. Dijeli odgovoreno: 19. prosinac 2011. Ako naplata ne ide mirnim putem i Vama preostaje jedino ovrha. Obrazac sa izračunom otpremnine bi trebao biti ovršni dokument.Kod javnog bilježnika se aktivira ovršni dokument i čeka naplata.Ako se naplatite u dogledno vrijeme imate pravo i pokrenuti stečaj poslodavca ali više informacija kod javnih bilježnika. Sretno! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
burn odgovoreno: 20. prosinac 2011. Dijeli odgovoreno: 20. prosinac 2011. Ovrhu temeljem obračuna otpremnine kao ovršne isprave pokrećete pred nadležnim sudom, ne javnim bilježnikom. Ako znate sami sastaviti-uradite to, ili odite do odvjetnika koji će Vam sastaviti prijedlog za ovrhu i to progurati na sudu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.