grunfeta objavljeno: 9. prosinac 2011. objavljeno: 9. prosinac 2011. Molim vas pomoć...naime,prije 5 god, prilikom rastave sam morala potpisati ugovor o podjeli bračne stečevine u kojem piše da mi je bivši muž uplatio 60.000 kn. Ali on nije ništa uplatio, ni lipe!! Da bi danas dobila pismo od njegovog odvjetnika u kojem traži da u roku od 8 dana uplatim 170.000 kn na ime podjele bračne stečevine. Kuća u kojoj smo živjeli, je bila kuća njegovih roditelja, ali smo mi, tj. ja sa svojom ušteđevinom renovirali katkuće, te je uloženo u to uloženo cca. 250.000 kn. Prilikom rastave je doslovce izbacio na ulicu i mene i dijete, te sam papir sa početka priče morala potpisati pod prijenjom smrću. Kako sam se bojaal za vlastiti život, mislila sam da tim papirom je sve riješeno, tj. da je naš brak gotovo, ali nisam znala kakve su njegove namjere. Zanima me, da li se može taj ugovor o podjeli osporiti zbog toga jer sam ga potpisala pod prijetnjom i strahom za vlastiti život? Hvala na odgovorima. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.