Jump to content

POoovvvijeestt


anonimno

Preporučene objave

znam, ja sam više luda od tih njegovih jako bitnih detaljčića koje valjda znaju samo povjesničari a nama pravnicima je to JAKO bitno, mislim slabo mi je koje gluposti moram učit i na to trošit energiju umjesto da učim nešto što će mi trebat kasnije za posao. i još usmeni za kolokvij i tako tri puta (naravno ako imaš sreće). idem i ja sad 15.og a neznam više šta bih učila jer mi se sve to gadi a on i njegovo držanje posebno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

O slažem se, ja nisam još jni počela, jednostavno si ne mogu pomoći. Probala sam par puta ali ne ide. Ti njegovi kolokviji su zbilja drek. Ta povijest mi nikad neće trebat kao takva. Od silnih njegovih detalja ne mogu zapamtit ništa, štrebanje napamet mrzim i baš me sad to tlači. Taj profesor je čistač među profesorima, zbog njega studenti odustaju, on je moja noćna mora, povijest kao povijest volim, ali njegovu povijest prezirem....I samo mi preostaje ovo da se ispucam a nikakve koristi...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija