Ivanka1951 objavljeno: 10. prosinac 2011. Dijeli objavljeno: 10. prosinac 2011. Sud bi mi trebao izvršiti procjenu kuće katnice i ocjeniti mogćnost diobe. U slučaju da se odluči za geomerijsku diobu, zanima me da li je ona moguća kod nepotpune građ. dozvole (samo 1 kat) a doplata za novu - proširenu bi mi bila preskupa. U slučaju civilnog razvrgnuća(javne dražbe) da li će se novac dobiven prodajom dijeliti prema suvlasničkim djelovima;tu mi - predlagatelji imamo više tj 2/3, ili prema ulaganjima ili oboje. Naime, protustranke imaju veća ulaganja ali ne znamo da li je istina da im se neće uzeti u obzir sredstva dobivena za poratnu obnovu koja su dobili samo oni a toliko su otprilike veća njihova ulaganja. Molim da mi odgovorite makar i na dio pitanja što bi mi mnogo pomoglo jer sam u velikim dilemama i pitam se mogu li kako djelovati na ishod. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.