campy objavljeno: 11. prosinac 2011. objavljeno: 11. prosinac 2011. roden sam u hrvatskoj ali vec 18 godina zivim u bosni nijedan moj roditelj nema hrvatsko drzavljanstvo moguli ja dobiti hrvatsko drzavljanstvo Citiraj
ivrkljan odgovoreno: 24. siječanj 2012. odgovoreno: 24. siječanj 2012. Ako ste hrvat, onda možete a za ako niste mi se ne da gledati - da li imate pravo po mjestu rođenja. Citiraj
komi odgovoreno: 21. ožujak 2012. odgovoreno: 21. ožujak 2012. Izvadite rodni list a zatim tražite domovnicu. Citiraj
nikoleta odgovoreno: 12. travanj 2012. odgovoreno: 12. travanj 2012. Ne možete dobiti hrvatsko državljanstvo samo zato jer ste rođeni u Hrvatskoj. Državljanstvo možete dobiti ukoliko ste pripadnik hrvatskog naroda i ukoliko imate neki dokaz o osobnom nacionalnom izjašnjavanju, odnosno o osobnom nacionalnom izjašnjavanju Vaših roditelja. Citiraj
lukabogoljub odgovoreno: 16. studeni 2012. odgovoreno: 16. studeni 2012. da, rođenjem se automarski stjeće pravo na državljanstvo. Citiraj
bob25274 odgovoreno: 25. lipanj 2014. odgovoreno: 25. lipanj 2014. Ne možete. Ažurirano Nije točan podatak lukabogoljub. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.