Jump to content

lječničko povjerenstvo

ldanijela

Preporučene objave

U 01.2012. godine imam kontrolno vještaćenje za dijete (visoko neurorizično dijete), te sam prije par dana predala papire na lječničko povjerenstvo ali su mi odbili papire iz razloga što nalaze imam od privatne poliklinike, a ne od neuropedijatra iz bolnice. Naime, kada smo radili eeg u bolnici isti nije rađen onako kako se radi i na njihov nalaz (koji je bio da je sve u redu) zatražila sam drugo mišljenje i otišla u poznatu privatnu polikliniku na ponovni eeg gdje nažalost nalaz nije u redu. Zanima me dali lječničko povjerenstvo smije odbiti nalaze privatnih poliklinika, doktora..? Molim Vas za žurni odgovor. Hvala

Dijeli na drugim stranicama

U postupku vještačenja može se zatražiti sva dokumentacija i prema potrebi i izvršiti pregled pacijenta.

Prilikom donošenja ocjene mogu se određeni kako nalazi tako i ostala dokumentacija koju ne smatraju vjerodostojnom iz bilo kojeg razloga provjeriti na način kako to i rade te donijeti obrazložen nalaz ocjenu i mišljenje s kojom ukoliko ne budete iz bilo kojeg razloga zadovoljna, možete istu pobijati.

Treba pričekati konačnu odluku a nikako ne ulaziti u pitanje koje će i kakve dokaze i činjenice to tijelo razmatrati prilikom provedbe postupka vještačenja, na kraju imaju i priliku sami provesti postupak u kojem će utvrditi stanje kakvo je.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija