Jump to content

povratak u prijašnje stanje


anonimno

Preporučene objave

Dobio sam kaznu od suda međutim nisam na vrijeme podnio prigovor i sada mi ostaje jedino da nepišem zahtjev za povratak u prijašnje stanje pa molim nekog da mi napiše koje razloge sud uvažava i možda neki prijedlog šta napisat. A kazna je zbog prekršaja iz čl 51 st 5 pa bih molio ako mi netko može savjetovati šta da napišem kao osnovu u prigovoru na prekršajni nalog .

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

koje razloge sud uvažava i možda neki prijedlog šta napisat

 

to se iznimno rijetko se uvazi, a u svakom slucaju, za ikakve ozbiljne sanse svoje navode moras potkrijepiti prilaganjem odgovarajucih dokaza (npr ako si lezao u bolnici, lijecnickom dokumentacijom, otpusnim pismom)

 

ako ti je proslo mjesec dana od zadnjeg dana roka za prigovor, vise ne mozes niti traziti povrat.

 

zbog prekršaja iz čl 51 st 5

 

aha, a kad bi svi prekrsaji bili propisani jednim zakonom, onda bi prekrsajnim sucima bilo lako suditi... 51.5 kojeg zakona?

 

i pazi, bez obzira podneses li molbu za povrat ili ne, ti si duzan postupati po tom rjesenju/platiti kaznu i troskove u propisanom roku jer ta molba ne zadrzava izvrsenje izrecenih sankcija, ako te ne obavijeste drugacije (a nece).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

51 st 5 zakona o sigurnosti prometa na cestama molim te za neki savjet

 

ako me molis za savjet, onda mi daj sve podatke, a ne da ja razmisljam pa pogadjam koliko i zasto krijes (ne sudim ti ja, nemas nikakve koristi od toga sto zanemarujes bitno)

 

da probamo ovako:: 51.5 zospca, koliko ja znam (a znam) jos nikome u rh nije dokazan bez da je izazvao nezgodu, dakle bez primjene 294-vorke st 1 i/ili 2.

 

pa sad ti, ako hoces pomoc, pojasni sto se tocno dogodilo... ili to ili da ja gledam u kristalnu kuglu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prilikom skretanja iz zavoja izgubio sam kontrolu nad vozilom i prešao na ljevu stranu kolniku ispravljajući vozilo na desnu stranu izašao sam van kolnika i oštetio vozilo, kolnik je bio mokar, mislio sam u prigovoru navesti da sam se kretao brzinom od 30 km na sat ali zbog mokrog kolnika prilikom skretanjan naišao na lokvu izazvajuči tako vodeni klin i iz tog razloga izgubio kontrolu nad vozilom, molim te za savjet i ako imaš možda bolji prijedlog za osnovu prigovora. HVALA.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

navesti da sam se kretao brzinom od 30 km na sat ali zbog mokrog kolnika prilikom skretanjan naišao na lokvu izazvajuči tako vodeni klin i iz tog razloga izgubio kontrolu nad vozilom,

 

nemas sanse, kriv si osim ako taj dan na tom mjestu nije bilo barem 5 nezgoda identicnih tvojoj, a i to bi bilo samo mozda.

na tvom mjestu, ja bih prigovarao po osnovi vrste&visine prekrsajne sankcije.

medjutim, obrati paznju na prethodnog anonimca, kako mislis obrazloziti molbu za povrat u prijasnje? jer kada sam rekao da se to samo iznimno dopusta, nisam to rekao napamet.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

covjek je reko da je samo 51

 

vidis kako si skuzila "covjek je rekao..." dakle on je covjek, a ja sam kako sam vec i naglasio bog legalisovog prometno-prekrsajnog i kada ja nesto kazem onda tu vise nema rasprave, a rekao sam da je 294-vorka!

;-)

 

pazi taj cl nikada ne ide samostalno, ili je potpomognut 294-vorkom 1 i/ili2 ili je dio cinjenicnog opisa/blanketna norma 272-ojke kz-a, drugacije je nedokaziv.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija