stanar031 objavljeno: 13. prosinac 2011. Dijeli objavljeno: 13. prosinac 2011. Pozdrav svima, Konkretno, radi se o susjedu-podstanaru koji po cijele dane svira klavir. Zgrada je slabo izolirana a njegov klavir je uz zajednički zid koji razdvaja moju i njegovu spavaću sobu. Od mog kreveta do njegovog klavira je doslovno 2-3 metra. Mislim da ne moram napominjati kako je ugodno po cijele dane slušati udaranje po tipkama,doslovno u stanu više nemamo mira od njega. Malo sam proučavao i vidim da je sviranje instrumenata zabranjeno ukoliko ometa druge stanare. Eto ja sam ometan i planiram prvo pisano obavijestiti vlasnika stana o problemu te ga, ukoliko problem ne riješi, tužiti zbog štetnih imisija, u ovom slučaju buke. Zanima me kako ide procedura? Buka nam smeta ali pretpostavljam da se to mora i dokazati? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.