Sanja_2001 objavljeno: 15. prosinac 2011. Dijeli objavljeno: 15. prosinac 2011. Lijepo bih molila za savjet ili za razmjenu slicnih iskustva u svezi prijenosa pokojnika iz jedne grobnice u drugu. Rješenjem o nasljeđivanju sam dobila pravo korištenja grobnice koju sada želim prodati, a prije prodaje prenijeti pokojnike u drugu grobnicu koju sam nedavno kupila. Moj rođak koji se odrekao svog nasljedstva u korist moje pok. majke mi uskraćuje odobrenje za iskopavanje i prijenos naših zajedničkih pokojnika iako je u usmenom razgovoru pristao na prijenos. Ja sam željela sve naše potomke premijestiti zajedno u drugu grobnicu kako bi ostali svi zajedno. Zbog njegovog očitovanja ne mogu prenijeti nego samo svoju majku. Grobnica , budući da nije prazna, gubi na cijeni što pretpostavljam da je i bio njegov cilj. Pitam se ukoliko novi vlasnik moje grobnice kupi grobnicu jeli je može isprazniti bez obzira na očitovanje mog rođaka. Bila bi zahvalna za bilo koji savjet. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.