Jump to content

Odbijanje


prvisusjed

Preporučene objave

Razlog odbijanja je sve ono što im je njihova majka ispričala o ocu.Rastava je bila jako davno, djeca nisu niti živjela s ocem, ne poznaju ga. Kontakt s djecom je ostvaren tek preko neta jer je mama sprečavala bilo kakav kontakt uživo, a ovo nije mogla spriječiti. Kontakt je prekinut vrlo grubim i nepristojnim odbijanjem djece za daljnju komunikaciju s ocem.

Treba napomenuti kako otac kroz taj cijeli period uredno plaća alimentaciju, ali nije mogao vidjeti djecu što zbog takvog stava majke, što zbog zemljopisne udaljenosti od njihovog mjesta prebivanja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Činjenica da roditelj uzdržava dijete ne uvjetuje djetetove emocije prema tom roditelju. Niti izostanak istih može biti razlog za prestanak uzdržavanja.

 

Čest je primjer da rastavljeni roditelji koriste djecu za svoje međusobne sukobe pa se mržnja i nesnošljivost kroz njih projicira. No, djeca i rastu, sazrijevaju i jednog dana, možda požele vidjeti i drugu stranu medalje. A možda im ni to tada ne bude važno, već samo da saznaju nešto o svojem drugom roditelju.

 

A od 14. godine do zrelosti preostaje pričekati još neko vrijeme.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija