tea2 objavljeno: 21. prosinac 2011. Dijeli objavljeno: 21. prosinac 2011. zaposlena sam u državnoj službi na neodređeno. iza nove godine namjeravam zatražiti sporazumni prekid radnog odnosa. imam li pravo prije toga iskoristiti godišnji odmor za 2012. godinu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 21. prosinac 2011. Dijeli odgovoreno: 21. prosinac 2011. Možeš, ali i ne moraš, ovisno o dogovoru i odluci poslodavca. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tea2 odgovoreno: 21. prosinac 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 21. prosinac 2011. hvala na brzom odgovoru ali "možeš, ali i ne moraš" mi nije baš precizno...naime, ja bih htjela iskoristit godišnji, preciznije pitanje mogu li mi ga uskratit? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 22. prosinac 2011. Dijeli odgovoreno: 22. prosinac 2011. Mogu, ako poslodavac bude inzistirao na primjeni odluke o korištenju godišnjeg, koju pretpostavljam imaš. U tom slučaju isplatit će ti naknadu za neiskorišteni godišnji. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.