Igy30 objavljeno: 22. prosinac 2011. Dijeli objavljeno: 22. prosinac 2011. Pozdrav, molim vas za hitni pravni savjet jer imam saslušanje pred državnim odvjetništvom za 7 dana u svezi članka 173. st1. Dignuta je optužnica protiv mene da sam dana tog i tog u osobnom vozilu imao 1,5g marihuane u papirnatom paketiću no u vozilu nisam bio sam i na policiji sam zatražio da se izuzmu otisci s tog papira jer sigurno nisu moji,branim se ja na policiji ali isto tako ne optužujem drugu osobu koja je bila samnom pa vas molim da mi pojasnite šta me čeka pošto novaca za odvjetnika nemam. Znači i ranije sam bio osuđivan za isto djelo u 2 navrata, prvi put sam odslužio zatvorsku kaznu od 2 mjeseca ,a drugi put sam dobio uvjet 3 god.+obavezno liječenje te povjerenika sa kojim sam se morao nalazit svaka 2 tjedna i testirat što sam uredno izdržao. Zanima me koja je kazna po novom zakonu za taj gram i pol marihuane i kako se mogu branit, dakle dali mogu dobit nekog državnog odvjetnika i kako ga zatražit. Unaprijed zahvalan Igy. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.