ana8 objavljeno: 26. prosinac 2011. objavljeno: 26. prosinac 2011. Na pješačkom prijelazu udario me automobil osiguran u Jadranskom osiguranju. Nakon toga tj.dana sam bila u traumi s ozljedama: istegnuće vratne kralježnice,potres mozga i pukli su mi prednji križni ligamenti koljena. Koljeno mi je operirano te već 2 mjeseca idem na terapije,na štakama sam i nosim ortozu. Ne mogu ići na fax te imam problema sa koncentracijom i snovima od te nesreće. MOže li mi itko reći kolika je odšteta za tako nešto i ako imate kakav koristan savijet,dobro bio došao. Hvala! Citiraj
Vzusrcu odgovoreno: 26. prosinac 2011. odgovoreno: 26. prosinac 2011. Teško je to reći bez dokumentacije. Uzmi odvjetnika koji radi na postotak, daj mu maksimalno 15%. Ovisno o tvom zdrastvenom stanju i eventualnim trajnim posljedicama moći će se utvrditi pravična naknada za tebe. Citiraj
petpetica odgovoreno: 28. prosinac 2011. odgovoreno: 28. prosinac 2011. Temu premještam iz prekršajnog foruma u pripadajući forum obveznog prava. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.