ajam69 objavljeno: 28. prosinac 2011. Dijeli objavljeno: 28. prosinac 2011. bok molila bih vas pojašnjenje??? naime, 25.04.20011 god sam imala prometnu nezgodu u kojoj ja nisam bila kriva. vozač iz suprotnog smijera (na cesti kroz naselje) je zbog brzine i gubitka kontrole prešao na moju stranu ceste i udario u moj prednji kraj automobila šteta na automobilu je bila oko 20 000kn i to je uredno platilo osigjauranje njegovo. u toj prometnoj ja sam imala povredu vratne kralježnice i nosila schancow ovratnik, nakon toga sam tražila oštetu od odiguranja za svoje ozljede i danas dobila poziv za javljanje u centar za medicinsko vještačenje dra. šimuna anđelinovića u splitu. isto tako piše da je ovaj poziv u interessu objektivnije ponude koju će mi dostaviti sada mene zanima što je taj pregled zapravo i da li to znači da će moj odštetni zahtjev biti usvojen i isplaćena mi šteta hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 29. prosinac 2011. Dijeli odgovoreno: 29. prosinac 2011. Premješta se iz prekršajnog u forum obveznog prava. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.