Small objavljeno: 29. prosinac 2011. objavljeno: 29. prosinac 2011. Radim kao blagajnik u banci, i jučer sam od kolege čuo za mogućnost da se naši međusobni telefonski razgovori unutar tvrtke snimaju. Pošto me nitko nikad nije uputio u to, nisam upozoren kad podignem slušalicu, da li je to legalno? I da li mi netko sutra može izvući i preslušati neki od mojih razgovora, a da se ne radi o recimo povredi ugovora o radu ili nekoj sličnoj ozbiljnoj situaciji? Pitao sam informatičare, oni ne znaju, ili mi nisu htjeli reći, ali kažu kako misle da se ne može doći do snimki razgovora. Molim vas za mišljenje. Citiraj
rubens odgovoreno: 30. prosinac 2011. odgovoreno: 30. prosinac 2011. Mogućnost je jedno a stvarnost je drugo. Kada se mogućnost pretvori u stvarnost i poslodavac ti bude bilo što stavio na teret temeljem takve po meni protuzakonite radnje tada u svakom slučaju treba regirati ne samo zahtjevom za zaštitom prava već i više od toga, no za sada ostanimo na ovom. Citiraj
santolina odgovoreno: 30. prosinac 2011. odgovoreno: 30. prosinac 2011. Kod video snimanja po zakonu je nuzno staviti naljepnice upozorenja . Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.