BOSS33 objavljeno: 31. prosinac 2011. Dijeli objavljeno: 31. prosinac 2011. Nedavno smo kupili kucu u jednom manjem mjestu u Osijeckoj zupaniji.A pri kupnji nekretnine nismo osjetili smrdljivi zrak, vec kada smo uselili taj smrad se ucestalo osijeca, tako da vecinu vremena nemozemo otvarati prozore ni luftati kucu. Doznala sam da nas prvi susjed odlaze stajski gnoj u neposrednoj blizini naseg zemljista, jer granici sa nama. Oni uzgajaju svinje i od toga zive, ja to razumijem, ali taj smrad je neizdrziv. Dali postoje u zakonu smjernice o odlaganju stajskog gnoja? Nesto sam citala na netu, da je zabranjeno ometati susjede sa odredenim imisijama. Pozalila sam sto sam kupila ovu nekretninu, pa bih htjela da koliko toliko zivot u njoj ucinim snosljivim. Sta mogu tu napraviti a da ne dodem u konflikt sa susjedom? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ude odgovoreno: 5. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 5. siječanj 2012. Poštovana ! Iznesite slučaj sanitarnoj inspekciji ,napišite anonimnu prijavu istoj. U koliko ne uspijete inspekcijom tada Vam preostaje tužba za uznemiravanje štetnim imisijama.Tužbu Vam treba sastaviti pravno educirana osoba . Pozdrav ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
BOSS33 odgovoreno: 12. siječanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 12. siječanj 2012. Hvala na savijetu, pokusati cu! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.