roots objavljeno: 2. siječanj 2012. Dijeli objavljeno: 2. siječanj 2012. Poštovani, Prije 17 godina smrću moje bake i djeda, moj brat i ja postali smo nasljednici dijela djedovine- kuće i zemlje.Moj otac umro je kratko prije svojih roditelja, a baka je oporučno svoj dio ostavila mom stricu. Djedova imovina dijelila se na jednake dijelove.(druga polovica kuće i zemlja) Nakon čitanja oporuke stric je zauzeo kompletno nasljedstvo (i naš dio)koje koristi već 17 godina. Kuću je uredio u vikendicu, zemlju iznajmljuje. Postoji li neki vremenski rok u kojem moj stric može postati vlasnikom cijelog imanja, budući da ga koristi u proteklom razdoblju? Što se može pravno poduzeti? Unaprijed hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 12. svibanj 2013. Dijeli odgovoreno: 12. svibanj 2013. Ako aludirate na dosjelost,vrlo tesko ili nikako,jer se radi o suvlasnistvu sto je stricu itekako poznata cinjenica,tu postenog posjedovanja nema. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.