zorpinta objavljeno: 3. siječanj 2012. Dijeli objavljeno: 3. siječanj 2012. Pozdrav! Molim pomoć u konkretnom slučaju. Kupili smo stan u Koprivnici,renovirali ga, postavili nove instalacije i sad kad želimo postaviti vlastiti vodomjer komunalno poduzeće ga ne želi postaviti dok god ne dobijemo potpise ama baš svih 100 posto stanara u zgradi (ima 20 stanova!!!). Pola stanara ne želi dati potpis jer zašto bi mi plaćali manje od njih!!!! Spreman sam angažirati odvjetnika ukoliko bi to imalo smisla, odnosno ako imam uporište tražiti svoje pravo sudskim putem??? Unaprijed zahvaljujem! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 3. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 3. siječanj 2012. http://www.ikom-mjerila.hr/linija-proizvoda/vodeni-program/vodomjer-za-svaki-stan/ pismeno od koncesionara tražiti ugradnju vodomjera korisnik ili vlasnik stana snosi troškove ugradnje vodomjera. ako postoje tehnički uvjeti za ugradnju vodomjera mora biti ugrađen ,po zahtjevu vlasnika stana bez obzira na potpise suvlasnika zgrade. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zorpinta odgovoreno: 3. siječanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 3. siječanj 2012. Već 3 puta pokušao, ali ne žele dok im ne donesem 100 posto potpisa stanara. I kaj da sad radim??? Ormarić je pored ulaza u stan, samo treba postaviti vodomjer, a Komunalac ne želi!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mapa odgovoreno: 5. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 5. siječanj 2012. recite da ih budete tužili, ja sam predstavnik stanara zgrade u VŽ kod nas takvih problema nema. Mogučnost je da vam ugradi firma uz potpis predstvanika stanara ili recimo kod nas ima Stanoing koji upravlja zgradama te on svojim radnim nalogom prijavljuje ugradnju vodomjera bez potrebne suglasnosti predstavnika stanara. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 5. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 5. siječanj 2012. pismeno (preporučeno i sa povratnicom )tražiti montažu vodomjera (ako postoji mogučnost .mogučnost ugradnje vodomjera provjeriti sa nekim vodinstalaterom koji ima obrt.) uplatnicom uplaćuj samo neosporan dio računa za utrošak vode . oko 2m2-3m2 po osobi koje žive u stanu . pozovi se na Zakon o zaštiti potrošača čl.24.st.3. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.