JaneDoe objavljeno: 4. siječanj 2012. Dijeli objavljeno: 4. siječanj 2012. Pozdrav svima! Trebam pomoć, naime, trebam napisati neku vrstu molbe da dobijem podatke o tijeku postupka u kojem sam ja oštećenik, tako mi je rečeno u Državnom odvjetništvu. Pa me zanima, kako se točna ta forma molbe zove i kako ona izgleda, tj. što trebam u njoj navesti? Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
iproxy odgovoreno: 15. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 15. siječanj 2012. Napišite dopis (u dva primjerka) u kojem će te navesti svoje podatke, adresu, kontakt telefon. Zatim navedite o kojem predmetu se radi (broj spisa ili nešto) kako bi državno odvjetništvo moglo naći kod koga se vodi spis te napišite da vas se izvijesti o tijeku kaznenog postupka ili što već tražite. Na kraju se potpišite. Dopise odnesite u prijemni ured na državnom odvjetništvu. Na vašem primjerku će udariti prijamni štambilja drugog dati u protokol. Možete i poštom, preporučenom pošiljkom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gello odgovoreno: 27. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 27. siječanj 2012. JaneDoe je napisao: Pozdrav svima! Trebam pomoć, naime, trebam napisati neku vrstu molbe da dobijem podatke o tijeku postupka u kojem sam ja oštećenik, tako mi je rečeno u Državnom odvjetništvu. Pa me zanima, kako se točna ta forma molbe zove i kako ona izgleda, tj. što trebam u njoj navesti? Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.