nebojic objavljeno: 5. siječanj 2012. Dijeli objavljeno: 5. siječanj 2012. Poštovanje!!! Molio bih nekoga ako zna da mi objasni. Prije dvije godine smo supruga i ja se odlučili na posvojenje,pošto se je sve zakompliciralo jer su dali dijete na posvojenje koje nije bilo papirnato "čisto" i kasnije kada smo to saznali su nam rekli da ne posjecujemo dijete da se ne veze emocionallno ( i to nakon 6 mjeseci redovitih susreta) sada nas je nedavno iz centra pozvao jedan djelatnik koji je u timu za posvojenje i rekao nam je da je pored toga svega ravnatelj svojim poznanicima sredio da dobiju to isto dijete. E sada što mene zanima,,rečeno mi je od osobe koja radi u centru da ja imam pravo na uvid u sve spise o posvojenju,ja sam napisao pismeni zahtjev te im odnio u centar i zahtjevao sam da lupe pečat da imam dokaz da sam predao. Mene zanima da li je to ispravno tako kako sam uradio ili se to ide preko odvjetnika????? Rekli mi jesu da će mi uskoro poslati,e sad koliko ih poznam vjerovatno će mi poslati odbijenicu da ne mogu dobiti,pa ako je tako ako netko zna da mi pojasni da idem odmah drugim putem da ne gubim vrijeme čekajuči,jer mi je sada jao hitno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.